If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не вярвам да е бил достатъчно самокритичен, та да включи и себе си в групата "никой"
Някои от тия наистина са пример за войнстваща простотия, а аз, понеже една година си търсих мойта кола, си изработих трик да ги ловя що за идиоти са и да бегам овреме
Като ида на оглед, първо поглеждам под волана как са кабеляците, после корите и тапицерията на багажника, после тапицерията вътре, вратите как се затварят и т.н. наглед второстепенни неща. Повечето изявени капути се газират още по средата на тая процедура, един даже ми вика "Абе, момче, гледам те, че не разбираш, ела да ти покажа двигателя - глей, само прах, никво масло. Глей аспуха - тва е тунингована кола бе!".
Та така...
Аз като го питах защо алфата не върви,той почна да ми обяснява че и е махан катализатора и не било заваренон както трябва.Иначе преди това въртяла гуми до 3-та.
Абе момчета тоя селю ми тегли едни майни като му казах че няма Алфа 93г. 16в. Каза още че никоъ не разбира от алфи
2.0 16V е от август '95.
Ма то си има wap адрес, където може да провериш всичко де... като отиваш да гледаш някоя я провери по VIN-а каква е, пък оня да си говори какво иска...
Comment